Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 



Doporuč GoPay

 

 

 

QR kód našeho obchodu

 

 

NOVINKY

arr3Proč zvolit právě diář FranklinCovey?Protože jeho používání vás vede ke svobodě, vnitřnímu klidu a lepším vztahům: podívejte se na... arr37 návyků spokojené rodinyNaskladnili jsme knižní novinku 7 návyků spokojené rodiny. Inspirujte se tímto textem z pera... arr3Nový černý zápisník FranklinCoveyVážení přátelé, v novém roce 2017 pro Vás máme novinku. Jedná se o krásný a elegantní černý zápisník... arr3Nové kožené diářové desky CAROLINENovinka v naší nabídce - krásné kožené otevřené desky CAROLINE. Desky CAROLINE jsou vyrobeny... arr3Nové diářové desky PIPERDalší novinkou v naší nabídce jsou krásné koženkové diářové desky Piper. Desky Piper jsou vyrobeny... arr3Nové diářové desky SimonDalší novinkou jsou v naší nabídce krásné kožené diářové desky Simon. Desky Simon jsou vyrobeny... arr3Body společnosti AmwayV našem obchodě můžete při nákupech uplatnit Vaši licenci Amway (nevztahuje se na knihy a... arr3Nová sekce luxusních kožených peněženek CrossDnes jsme do naší nabídky pro Vás zařadili nové luxusní kožené peněženky od americké firmy Cross.... arr3Spuštění online platební brány GoPayPro Vaše pohodlnější a rychlejší nakupování jsme pro Vás připravili online platební bránu GoPay....

KONTAKTY

Prodejna diářů FranklinCovey
Ohradní 1440/2a, 1. patro
140 00 Praha 4
tel: +420 261 099 341
fax: +420 261 099 343
napište nám
Číslo účtu: 268 372 6001/5500
IČ: 26733617, DIČ: CZ26733617

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena od 390 Kč (15 EUR)
Skladem
naše cena od 270 Kč (11 EUR)
Skladem
naše cena od 330 Kč (13 EUR)
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena od 140 Kč (5 EUR)
Skladem
naše cena od 79 Kč (3 EUR)
Skladem
naše cena od 273 Kč (11 EUR)
Skladem

ANKETA

61% 13% 13% 13%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů